SWANCOS richt zich op het onderhouden en verbeteren van de huid! Dit doen we door het geven van specialistische behandelingen en gebruik en verkoop van kwalitatief zeer hoogwaardige huidverzorgingsproducten tegen een betaalbare prijs!

Mijn naam is Jeanet Lemkes, gediplomeerd schoonheidsspecialist en oprichtster van SWANCOS. De naam SWANCOS is ontstaan door het samenvoegen van Swan en cosmetica. De zwaan staat voor zuiverheid/schoonheid en verwijst ook naar het gemeentewapen van Zwammerdam, waar mijn knusse salon gevestigd is. De natuurlijke innerlijke en uiterlijke schoonheid van de mens, en de huid in het bijzonder, boeien mij enorm. In SWANCOS vind ik een mooie combinatie van beiden.

In de salon kunnen vrouwen terecht voor een ontspannende en/of huidverbeterende behandeling. Als je tijdens een ontspannende behandeling producten koopt van Rawa Secrets dan ontvang je een aantrekkelijke korting op de behandelprijs. De huidverbeterende behandelingen zijn: MicroNeedling d.m.v. de Mesopen (SWANCOS), Kruidenpeeling (Medex), Salicylzuurpeeling (SPA), Fruitzuurpeeling (Dr. Tadlea, alleen in de wintermaanden), Mini-Lift (Dr. Tadlea).

De producten zijn samengesteld uit een eigen SWANCOS Minerale Make-up lijn en producten van Rawa Secrets (RS), bestaande uit RS Beauty, RS Parfum en RS at home. De RS producten bieden een gelijkwaardige beleving als de topmerken en zijn te koop via SWANCOS beautysalon, RS Webshop, RS One Day Shops en het SWANCOS beauty-arrangement.

De basis van een gezonde en dus mooie huid wordt gevormd door een bewuste en gezonde leefwijze, waarbinnen voldoende rust, gezonde voeding, niet roken, matig drinken, bewust zonnen, geen drugs van het grootste belang zijn, maar buiten dit blijft het noodzaak, om de natuurlijke verzorging aan te vullen met uitwendige en inwendige verzorging. Dit komt voort uit de wijze waarop we leven en werken. Ook wordt onze huid regelmatig ontvet, droogt uit door C.V., guur weer en de zon. Je wordt pas werkelijk mooi, stralend en gezond door een goede verzorging met pure ingrediënten uit de natuur. Deze heb je nodig om de huid-eigen functies te stimuleren.

INFO MICRONEEDLING

INFO KRUIDENPEELING

INFO FRUITZUURPEELING

Digitaal RS visitekaartje

WEBSHOP RAWA SECRETS

INFO RS ONE DAY SHOPS

Wij zij kernlid van brance-organisatie ANBOS, waardoor u kunt rekenen op vakkundige handen.

logo-wit
partner-logo01
logo-rawa-secrets
medex-logo-wit
dr-tadlea-logo-wit-2