real-peeling

Last van pigmentvlekken, acne, mee-eters, grauwe of doffe huid? De Real Peal (Fruitzuurpeeling) is de ideale behandeling om deze problemen aan te pakken.

Een Real Peel behandeling geeft je snel weer een fris, jong, strak, stralend en gezond uiterlijk. Daarnaast is de Real Peel fruitzuurpeeling een goede behandelmethode voor huidproblemen als acné, oppervlakkige littekens en pigmentvlekken.

Een Real Peel behandeling is met name geschikt voor mensen die last hebben van:

Acné littekens, Vette huid met neiging tot acné, Acné met mee-eters, Vroegtijdige huidveroudering, Slecht doorbloede vale huid, Fijne lijntjes en rimpels, Pigment- of ouderdomsvlekken. Het is bedoeld voor die groep mensen die het uitzicht van hun huid meetbaar willen verbeteren.

De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierextracten en zijn niet getest op dieren. Dr. Tadlea producten bevatten allemaal high-tech ingrediënten uit natuurlijke bron, die de huid alle benodigde bouwstenen geeft om tekorten aan te vullen, beschadigingen te herstellen en alle natuurlijke functies te optimaliseren. Aangezien er verschillende typen chemische peelings bestaan, werkt Dr.Tadlea SkinCare met glycolzuur. Glycol is een verzamelnaam voor een reeks organische (fruit) zuren en een huidvernieuwende techniek waarbij de huid gestimuleerd wordt tot nieuwe celaanmaak. Glycolzuur, dat afkomstig is uit suikerriet, heeft in de geneeskunde de meeste aandacht gekregen omdat het van alle fruitzuren de kleinste molecuul is. Hierdoor kan het beter en efficiënter in de huid dringen en zodoende uiteindelijk meer spectaculaire veranderingen teweeg brengen dan alle andere fruitzuren.

Eén behandeling neemt zo’n 30 minuten in beslag.

€ 131,25 Kuur van 5 behandelingen 1xpw
€ 231,00 Kuur van 10 behandelingen 1xpw (sterk aan te raden bij de Acné huid, Pigment- of ouderdomsvlekken en fijne lijntjes en rimpels)
€  31,50 Losse fruitzuurbehandeling

logo-wit
partner-logo01
logo-rawa-secrets
medex-logo-wit
dr-tadlea-logo-wit-2